Shkruaj historinë tënde të dashurisë dhe fito!

Çdo histori dashurie është e ndryshme nga tjetra dhe secila ja vlen të tregohet.

Në këtë Shën Valentin, ne kemi menduar të shpërblejmë historinë më të bukur të dashurisë. Ajo që ju duhet është vetëm të rrëfeni historinë tuaj në rreth 200-250 fjalë. Historitë do të mbeten anonime por do të publikohet në faqet tonë dhe mediat sociale. Historia më e bukur do të përzgjidhet nga stafi i VisitTirana dhe çiftit do t’i dhurohen dy bileta për festivalin e poezisë në Teatrin Metropol.

Shkruaj historinë tënde të dashurisë dhe shpërblehuDashuria juaj meriton të shpërblehet, dërgoje historinë tënde tani!

Nga data 1 deri në 10 Shkurt presim historitë tuaja.

E-mail: contact@visit-tirana.com

Facebook: VisitTirana

Instagram: visit_tirana

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

gif_img

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies