Artikujt më të lexuar të Visit Tirana në 2018

Portali turistik Visit Tirana është tashmë një burim i besueshëm informacioni për turistët e huaj. Stafi i Visit Tirana, i përbërë nga gazetarë profesionistë shkruan artikuj interesant për çdo gjë të re dhe të bukur që ndodh në Tiranë. E gjitha kjo për t’u ardhur në ndihmë atyre që duan të vizitojnë Tiranën por edhe për shqiptarët që janë këtu duke u dhënë mjaft informacione interesante për qytetin, për atraksionet e reja, për restorantet, eventet dhe ngjarjet kulturore në vend.

Artikujt më të lexuar të Visit Tirana në 2018

Më poshtë gjeni 10 artikujt më të lexuar të Visit Tirana gjatë vitit 2018:

 

Ku të shkojmë për darkën e Vitit të Ri në Tiranë?

Historia e Zogut të Zi

Kafja për shqiptarët, stil jetese

Ku të gjejmë pishinat më të mira në Tiranë

Ku të gjeni picat më të mira në Tiranë

Zonat e Tiranës, siç njihen nga vendasit

Akulloret më të mira në Tiranë

Gjyshja që ngjit malet me nipin e saj 7-vjeçar

Historia e pallateve të Shallvareve dhe Agimit në Tiranë

5 vendet më të fotografuara në Tiranë

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

gif_img

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies