‘Karajfilat e Shkodrës’ dhurojnë spektakël në Amfiteatrin e Tiranës

Këngët e bukura shkodrane pushtuan Amfiteatrin e Tiranës mbrëmjen e kaluar.

Artistët e mëdhenj të këngës shkodrane Mukades Çanga, Myfarete Laze, Bujar Qamili e Bashkim Alibali erdhën së bashku me artisët e rinj të qytetit, ku sollën një mbrëmje të paharrueshme për publikun dhe qytetarët e Tiranës.

Kajarafilat e Shkodres koncert Tirane

Reportori i larmishëm i këngës qytetare Shkodrane ngriti në këmbë të gjithë të pranishmit. Në këtë koncert interpretuan orkestra, grupi i valleve së bashku me grupin “Karajfilat e Shkodrës”, nën koreografinë e Aldo Nikës dhe nën drejtimin artistik të Andi Unazës.

Kajarafilat e Shkodres koncert Tirane

Kjo mbrëmje ishte nën kujdesin e Bashkisë Tiranë, Agjencisë së Parqeve dhe Reakreacionit, si dhe shoqatave kulturore.

Kajarafilat e Shkodres koncert Tirane

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

gif_img

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car