Turizmi shëndetësor në Shqipëri në rritje

Nuk është më çudi të dëgjosh që shumë të huaj, kryesisht Italianë vijnë në Tiranë, Shqipëri për të marrë shërbime dentare dhe kirurgji estetike. Stastikat e fundit tregojnë se çdo vit më shumë se 1500 pacientë të huaj nga vendet e BE-së (Italia, Franca, Belgjika, Kroacia, Rumania, etj) vijnë e qëndrojnë 7-12 ditë në Shqipëri për të marrë këto shërbime.

Turizmi shëndetësor në Shqipëri në rritje

Këtë e ka publikuar dhe kryeministri Edi Rama në profilin e tij në Facebook. Shumë prej guidave turistike që operojnë në Shqipëri ofrojnë paketa të turizmit dentar dhe turizmit shëndetësor, ku përvecse shërbimeve shëndetësorë vizitojnë dhe vende të Shqipërisë.

Ndiqni videon këtu!

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

gif_img

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car