TiranaSpring2018 -Social Media Contest is launched

VisitTirana organizon edicionin e gjashtë të fotografisë në mediat sociale, #TiranaSpring2018. Ndani një moment të veçantë nga Tirana duke përdorur hashtag #TiranaWinter2018 dhe publikojeni në Instagram dhe Facebook duke shkruajtur dhe një tekst të shkurtër. Pranohen foto nga 1 Mars 2018 deri në 31 Maj 2018.

#Tiranaspring2018 -Social Media Contest

Çmimet

Me ndihmën e partnerëve tanë Dajti Ekspres, Fish House dhe Rock Tirana Climbing Center, Visit Tirana do të përzgjedhë 3 fitues që do të marrin më të mirën nga kryeqyteti ynë: një udhëtim aventure në Malin e Dajtit, një drekë ose darkë në restorantin Fish House, dhe një abonim me 15 hyrje për dy persona në Rock Tirana Climbing center.

Çmimi i parë

Fituesi i çmimit të parë do të ketë mundësinë të udhëtojë falas me anë të teleferikut të Dajti Ekspres për të kaluar orë fantastike në parkun e Dajtit, ku të përfshira janë edhe dreka çift në restorantin Ballkoni i Dajtit dhe hyrja çift për në Parkun e Aventurave.

sponsorat e Konkursit #Tiranaspring2018

Çmimi i dytë

Fituesi i çmimit të dytë do të shijojë një drekë ose darkë në një nga restorantet më të mira të gatimeve të detit në Tiranë, në restorantin Fish House, i cili ndodhet në Bulevardin Gjergj Fishta. Vendi i duhur për të shijuar pjata që do t’ju ngelin në mendje.

Sponsorat e Konkursit #Tiranaspring2018

Çmimi i tretë

Fituesi i çmimit të 3-të do të përfitojë një abonim prej 15 hyrjesh për dy persona Rock Tirana Climbing Center. Ju do të ndjeni magjinë e këtij sporti të mrekullueshëm dhe të jeni gati të ngjiteni në malet shqiptare.

sponsorat Konkursit #Tiranaspring2018

Fituesit do të shpallen në fillim të muajit Qershor. Faleminderit dhe fat të gjithë konkurrentëve

Rregullat dhe Kushtet

Rregullat dhe kushtet e mëposhtme zbatohen për të gjitha konkurset e fotografive, të organizuara nga VisitTirana dhe kompania Manderina Promotions.

Në konkurs marin pjesë të gjithë ata që postojnë foto nga Tirana dhe rrethinat e saj në çdo stinë të vitit. Foto shoqërohet me një përshkrim të shkurtër që shpjegon vendin ku është fotografuar si dhe emocione të fotografit. Teksti nuk duhet të jetë më i gjatë se 100 fjalë. Konkurset janë të gjitha free, pra pjesëmarrja është pa pagesë.

Rregullat e pjesëmarrjes

1. Çdo individ si nga Shqipëria por dhe nga çdo vend i botës mund të marrë pjesë. 2. Fotot duhet të prezantojnë gjithçka nga Tirana, si vende, monumente, objekte, natyrë, ndërtesa, tradita të ndryshme, personazhe etj. Ekipi i VisitTirana rezervon të drejtën për të përjashtuar fotot që kanë përmbajtje të turpshme, të dhunshme, seksiste ose raciste ose që shkelin çdo të drejtë themelore të njeriut. Fotografitë gjithashtu nuk duhet të cënojnë të drejtat e privatësisë së çdo personi, të gjallë ose të vdekur. 3. Nuk ka kufizime për numrin e fotove që secili pjesëmarrës mund të postojë. Fotografia mund të bëhet me një telefon celular ose kamera ose ndonjë pajisje tjetër. Çdo shpenzim i kryer gjatë bërjes së fotos paguhet nga pjesëmarrësi. 4. Pjesëmarrja në konkurs është shumë e thjeshtw. Mjaft të postoni foton me tekstin shoqërues në Facebook, në Instagram ose në Twitter, dhe duke shtuar hashtagun e konkursit të shpallur si: #TiranaSpring, #TiranaSummer, #TiranaAutumn #TiranaWinter. Për t'u kualifikuar, postimet duhet të vendosen 'Publike' në mënyrë që ato të jenë të dukshme për t’u pare dhe ndarë nga ekipi i VisitTiranës. 5. Fotot duhet të postohen në Facebook, Instagram ose Twitter, përpara afatit përfundimtar të shpallur. Postimet e publikuara pas afatit të caktuar nuk do të merren parasysh. Ekipi i VisitTirana nuk mban asnjë përgjegjësi për postimet jashtë afateve, dhe as për fotot që janë zhdukur, fshirv për shkak të problemeve të ndryshme në rrjet ose për ndonjë arsye tjetër. 6. Fotot duhet t’i përkasin vetëm gjatë sezonit të shpallur. Fotot mund të editohen, t’u shtohen ngjyrat ose të aplikohen filtra, por nuk duhet të manipulohen në mënyrë digjitale në aspektin e përmbajtjes dhe kontekstit. 7. Duke postuar fotot përmes Instagram, Facebook dhe Twitter, dhe duke përdorur hashtagun e caktuar nga VisitTirana, pjesëmarrësit pranojnë që këto foto mund të përdoren nga ekipi i VisitTirana në postime të ndryshme, gjithnjë duke vendour mbi foto ose në postim emrin e autorit. Pjesëmarrësit ruajnë të drejtën të përdorin fotot e tyre të postuara për konkurset e Visit Tirana, për çfarëdo qëllimi tjetër që ata dëshirojnë. 8. Ekipi i VisitTirana nuk mban përgjegjësi për asnjë kërkesë ose ankesë ndaj shkeljes së të drejtave të autorit nëse pjesëmarrësi në konkurs ka postuar foto të dikujt tjetër. Përgjegjësia është plotësisht e personit që ka postuar te VisitTirana foton që pretendohet nga palët e treta. Personi gjithashtu duhet të dëmshpërblejë Visit Tiranën për dëmtim imazhi në rast se ka shkaktuar një problem të tillë. Si zgjidhet fituesi 9. Fotot më të mira do të zgjidhen në bazë të numrit të votave të marra në postimet, ripostimet, rindarjet, apo retweetet që janë bërë në kanalet e VisitTirana. Numri i votave është përcaktues vetëm në fazën e parë të përzgjedhjes së fotove. Më pas është ekskluziviteti i stafit të VisitTiranës që të shohë një sërë komponentësh tek fotot më të votuara, si: përmbajtja, aktiviteti i promovuar, kreativiteti, destinacioni, atraksioni, etj. Vendimi i ekipit të VisitTiranës do të jetë përfundimtar. Çdo përpjekje e një pjesëmarrësi për të ndikuar në rezultat ose për të prishur garën do të çojë në skualifikim të menjëhershëm. 10. Në fillim shpallen 10 foto fituese dhe më pas tre fitues ekskluziv. Për 3 fituesit Visit Tirana jep shpërblime modeste të cilat shpallen në fillim të çdo konkursi. Fituesit shpallen deri dy javë pas përfundimit të afatit të konkursit. Nëse fituesi nuk mund të kontaktohet pas disa përpjekjeve, VisitTirana rezervon të drejtën për të zgjedhur një foto tjetër në radhë mes 10 më të mirave. 11. Ekipi i VisitTiranës rezervon të drejtën për të modifikuar ose anuluar konkursin pa dhënë ndonjë arsye, në varësi të programeve të VisitTiranës. 12. Fituesit do të jenë krejtësisht përgjegjës për çdo taksë ose pagesë që lidhet me tërheqjen e çmimit.

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

gif_img

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car