Artikujt më të lexuar të Visit Tirana në 2017

Portali turistik Visit Tirana është lançuar para një viti online në tre gjuhë: anglisht, shqip dhe italisht dhe që prej asaj dite numri i vizitorëve në faqe është rritur vazhdimisht. Stafi i Visit Tirana, i përbërë nga gazetarë profesionistë shkruan artikuj interesant për çdo gjë të re dhe të bukur që ndodh në Tiranë. E gjitha kjo për t’u ardhur në ndihmë atyre që duan të vizitojnë Tiranën por edhe për shqiptarët që janë këtu duke u dhënë mjaft informacione interesante për qytetin, për atraksionet e reja, për restorantet, eventet dhe ngjarjet kulturore në vend...

Më poshtë gjeni 10 artikujt më të lexuar të Visit Tirana gjatë vitit 2017:

Artikujt-me-te-lexuar-te-visit-tirana-2017

 

5 restorantet_më_të_mira_në_Tiranë  

Çfarë_të_bësh_në_Dhjetor_në_Tiranë  

Zbuloni_aktivitetet_që_do_të_mbahen_për_28-29_Nëntorin_në_Tiranë

Ku_të_shkojmë_për_darkën_e_Vitit_të_Ri_në_Tiranë

Legjenda_e_Plakave_te_Prillit

Çfarë_të_bëni_në_Nëntor_në_Tiranë

Televizioni Serb TV1- Tirana, qyteti i të rinjve

Historia_e_pallateve_të_Shallvareve_dhe_Agimit_në_Tiranë

Fituesit_e_çmimit_të_konkursit TiranaAutumn2017

Tirana_kur_bie_shi

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

gif_img

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Theranda Hotel

Tropikal Resort