Mediterranean Home 00 - instalacioni i ri në Tiranë

Tirana është kthyer në qytetin që mirëpret të gjithë artistët e rinj që me artin e tyre e zbukurojnë më kryeqytetin. I tillë është dhe instalacioni më i ri Mediterranean Home 0.0, i cili u inaguarua këtë të shtunën 14 tetor, në sheshin Avni Rustemi, projektuar nga Arjon Muarremi, arkitekt i formuar në Politecnico di Milano dhe themelues i studios ArSpaces.

Mediterranean Home OO the newest art installation added to Tirana

Mundësuar me mbështetjen e Bashkisë së Tiranës, Mediterranean Home 0.0 bëhet pjesë e gjurmës urbane të qytetit me qëllim që të kthehet në teatër të projekteve, ekspozitave të përkohshme dhe eventeve kulturore, nga muzika në artet vizuale, nga arkitektura në urbanistikë, duke hyrë kështu në qarkun e planit aktual të Tiranës Policentrike.

Mediterranean Home OO the newest art installation added to Tirana

Një kub prej sipërfaqeve efekt pasqyrë në forma të çrregulta që reflektojnë duke thyer imazhin urban përreth, krijojnë një hapësirë ​​të brëndshme pa limit, një shprehje të një jete dixhitale që ndërthuret me dramën e masakrave në Mesdhe.

Mediterranean Home OO the newest art installation added to Tirana

Një instalcion që kuriozon të gjithë kalimtarët, disa e shohin si shtëpi pa dyer dhe dritare,

Mediterranean Home OO the newest art installation added to Tirana

disa të tjerë shprehen se kjo është shtëpia e së ardhmes, një shtëpi boshe dhe e ftohtë pa emocion, sepse është futur teknologjia në mes.

Mediterranean Home OO the newest art installation added to Tirana

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

gif_img

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Theranda Hotel

Tropikal Resort