Udhëtim me Balonë në Tiranë

  • Udhetim me balone ne Tirane Shqiperi, Udhetime me balona ne Shqiperi, Balona ne Shqiperi, Udhetime aventure ne Tirane dhe Shqiperi, ture ditore ne Tirane, udhetime ne Tirane, ekskursione ne Tirane, eksploro Tiranen
  • Udhetim me balone ne Tirane Shqiperi, Udhetime me balona ne Shqiperi, Balona ne Shqiperi, Udhetime aventure ne Tirane dhe Shqiperi, ture ditore ne Tirane, udhetime ne Tirane, ekskursione ne Tirane, eksploro Tiranen
  • Udhetim me balone ne Tirane Shqiperi, Udhetime me balona ne Shqiperi, Balona ne Shqiperi, Udhetime aventure ne Tirane dhe Shqiperi, ture ditore ne Tirane, udhetime ne Tirane, ekskursione ne Tirane, eksploro Tiranen

Keni menduar si është të udhëtosh me balonë? Atëherë mos ëndërroni më, por përjetojeni me Hot Air Balloon Albania. Udhëtimi zgjat zakonisht 1 orë e 30 minuta dhe do të mrekulloheni nga ndjesia e fluturimit me balonë, saqë do të donit ta përsërisni sërish. Hot Air Balloon Albania është e vetmja në Shqipëri dhe që drejtohet nga Uran Qyflaku.

TAGS: Udhetim me balone ne Tirane Shqiperi, Udhetime me balona ne Shqiperi, Balona ne Shqiperi, Udhetime aventure ne Tirane dhe Shqiperi, ture ditore ne Tirane, udhetime ne Tirane, ekskursione ne Tirane, eksploro Tiranen

Për të rezervuar turin, na shkruani në:

contact@visit-tirana.com

Tel: +355 (0) 4 580 0419