Ujëvara e Krrabës në Tiranë

  • Ujevara e Krrabes ne Tirane, udhetimin ne ujevaren e Krrabes, ujevara ne Tirane, udhetime ditore ne Tirane, ekskursione ne Tirane, udhetime ne Tirane, vende natyrore ne Tirane

Kjo ujëvarë ndodhet në fshatin Krrabë të Tiranës. Për të shkuar deri aty ndiqet rruga nga Tirana për në Krrabë. Parkohet makina në qendër të fshatit dhe më pas procedohet në këmbë në shtegun që të shpie deri tek ujëvara.

Ujëvara ka përafërsisht një lartësi mbi 10 metra nga baza e saj. Ajo furnizohet nga një përrua i cili në kohë në pranverë ka një prurje të madhe uji duke i dhënë ujëvarës një pamje magjëpse. Kjo ujëvarë është sezonale dhe jo gjithmonë mund ta gjesh të mbushur plot.

Rruga është e thjeshtë dhe mund të bëhet nga çdo person. Nuk ka shenja orientuese dhe nuk është e njohur si itinerar në guidat ekzistuese.

Fotot dhe informacioni janë kontribut i Albert Cmetes me albumin e tij #TiranaThroughLens

 

 

TAGS: Ujevara e Krrabes ne Tirane, udhetimin ne ujevaren e Krrabes, ujevara ne Tirane, udhetime ditore ne Tirane, ekskursione ne Tirane, udhetime ne Tirane, vende natyrore ne Tirane

Për të rezervuar turin, na shkruani në:

contact@visit-tirana.com

Tel: +355 (0) 4 580 0419