Liqeni i Fjollës në Tiranë

  • Liqeni i Fjollës Tirane, Liqene ne Tirane, Liqenet e Tiranes, Fshati Peze Tirane, ture ditore ne Tirane, eskursione ne Tirane

Ndodhet në fshatin Pezë e Madhe. Rruga për te ky destinacion është deri në hyrje të fshatit Pezë, e asfaltuar dhe më pas devijon majtas kur vjen nga Tirana në një rrugë rurale, por të mirë deri tek liqeni. Liqeni ndodhet në një vend të rrethuar nga pothuaj të gjitha anët me kodra të lartësive të ndryshme. Rreth tij nuk ka asnjë ndërtim dhe banesë dhe kjo e bën që ujrat e tij të jenë të pastra dhe shumë të mira për t’u larë në sezonin e verës. Uji i tij mbetet përherë me një ngjyrë jeshile të qartë. Bimësia rreth liqenit është e dendur dhe natyrale. Në kodrat rreth tij mund të praktikohet sporti i ngjitjes. Nuk ka shenja orientuese për tek ky destinacion. Pamja e liqenit nga lartësitë e kodrave është shumë e bukur.

TAGS: Liqeni i Fjollës në Tiranë, udhëtimi ne Liqenin të Fjollës në Tiranë, Liqene në Tiranë, ekskursione në Tiranë, turne në Tiranë, ekskursione Tiranë, aventura në Tiranë, turne në fshatrat e Tiranës, turne familjar në Tiranë, turne familjar në Tiranë, turne grupor në Tiranë, turne paketë në Tiranë, turne paketë, paketa pikash në Tiranë, operator turne në Tiranë, paketa ture në Tiranë, paketa tur në Tiranë, turizëm në Tiranë, udhëzues turistik në Tiranë, informacion turistik në Tiranë, vende turistike në Tiranë, paketë udhëtimi në Tiranë, operator turne udhëtimi në Tiranë, udhëtime udhëtimi në Tiranë, udhëtime tirane, udhëtime në Tiranë, pushime në Tiranë, vizitë në Tiranë, udhëtim në Tiranë, udhëtime destinacione në Tiranë, rritje në Tiranë, ngjiten në fshatrat e Tiranës

Për të rezervuar turin, na shkruani në:

contact@visit-tirana.com

Tel: +355 (0) 4 580 0419