TURE NE TIRANE

Për t’ju dhënë disa ide se si të ekploroni Tiranën, ne kemi mbledhur këtu disa udhëtime të shkurtra dhe itenerare që mund t’i konsideroni gjatë qëndrimit tuaj në Tiranë dhe Shqipëri. Ju mund të zgjidhni një tur në këmbë,  tur me biçikletë apo një tur me guidë në Tiranë rrethina dhe qytetet afër si Durrës, Krujë, Berat, itenerarin që i përshtatet shijes tuaj, kohës dhe buxhetit. Nese keni nevojë për më tepër këshilla se si të udhëtoni perreth Tiranes, mund të na konktaktoni dhe ne do t’ju sugjerojmë agjencitë më të mira turistike në Tiranë  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies