ALBARENT

  • Albarent makina me qera, makina me qera ne Tirane Shqiperi, rezervo online makine me qera ne Tirane, merr makine online ne Tirane ne Shqiperi, Transporti Tirane, Eksploro Tiranen me makine me qera
  • Albarent makina me qera, makina me qera ne Tirane Shqiperi, rezervo online makine me qera ne Tirane, merr makine online ne Tirane ne Shqiperi, Transporti Tirane, Eksploro Tiranen me makine me qera
  • ALBARENT car rental Tirana Albania, Albarent rent a car in Tirana, Tirana rental cars, Rent a car in Tirana, Car rental service in Tirana in Albania, Tirana Transport, Explore Tirana
  • Albarent makina me qera, makina me qera ne Tirane Shqiperi, rezervo online makine me qera ne Tirane, merr makine online ne Tirane ne Shqiperi, Transporti Tirane, Eksploro Tiranen me makine me qera
  • Albarent makina me qera, makina me qera ne Tirane Shqiperi, rezervo online makine me qera ne Tirane, merr makine online ne Tirane ne Shqiperi, Transporti Tirane, Eksploro Tiranen me makine me qera
  • Albarent makina me qera, makina me qera ne Tirane Shqiperi, rezervo online makine me qera ne Tirane, merr makine online ne Tirane ne Shqiperi, Transporti Tirane, Eksploro Tiranen me makine me qera

“ALBARENT” operon sot me mbi 300 automjete të kategorive të ndryshme, të gjitha operative (vetura, automjete nga ekonomike deri ne luksoze, automjete 4X4, automjete Pick-Up, automjete Hibride, automjete monovolum e minivan apo van, automjete minibus, automjete transporti e punë të mbyllura, automjet karroatrec, automjete SUV luksoze, automjete historike e koleksioni, automjete transporti turistik dhe autobuza) ndërkohë që disponojnë lirisht edhe rreth 140 automjete të tjera në bazë të kontratave ekzkluzive që kanë me kompanitë mbështetëse si PORSCHE ALBANIA, për autovetura, dhe për mikrobusa dhe autobuzë, jashtë inventarit të sipërpërmendur.

Pjesa dërrmuese e automjeteve operative të ALBARENT janë nën garanci nga prodhuesi (mbi 90% e numrit total). ALBARENT rinovon dhe freskon rregullisht Floten operative me interval 2-3 vjet për automjetet vetura të kategorive të ndryshme Ekonomike, Premium, 4X4, Van, Hibride si edhe per Kategorine Luksoze.

Për disa kategori ekskluzive të ALBARENT, si ato të makinave historike, ekzotike ose super-luksoze intervalet variojnë. Gjithashtu për minibusat dhe autobuzat turistike ka intervale të ndryshme. ALBARENT është kompania me automjetet me të mira në treg, më të reja, një gamë e gjerë akesorësh, të cilat ofrohen me çmime të leverdisshme brenda raportit çmim/cilësi, krahasur me pjesen tjeter te tregut shqiptar.

TAGS: Albarent makina me qera, makina me qera ne Tirane Shqiperi, rezervo online makine me qera ne Tirane, merr makine online ne Tirane ne Shqiperi, Transporti Tirane, Eksploro Tiranen me makine me qera

Adresa: Rruga Ismail Qemali (0.54 mi) Tirana, Albania 1001

Tel: +35568 204 9911

Website: www.albarent.al

Facebook: ALBARENTPAGE

Twitter: ALBARENT1

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies