Transporti ndërurban

  • Trasnporti interurban
  • Transporti interurban ne Tirane
  • transporti interurban Tirane Shqiperi
  • Tirane Shqiperi Transporti Interurban

Shumë autobusë janë në dispozicion për transport në të gjithë qytetet kryesore të Shqipërisë. Udhëtimi me autobusë është ekonomik dhe ofron pamje të veçantë të fshatrave. Autobusët udhëtojnë pothuajse vetëm gjatë ditës, por nuk nisen gjithmonë sipas orareve të caktuara. Përafërsisht mund të shpenzoni diku te 1000 dhe 1200 leke për distanca të gjata, si Tiranë-Sarandë.

Shumë udhëtarë për transport publik preferojnë të përdorin furgona që janë privatë, të cilët funksionojnë si një sistem alternativ i autobusëve dhe veprojnë pothuajse tërësisht pa orarë ose çmime të përcaktuara. Megjithatë, ju duhet të marrë në konsideratë gjendjen e furgonave para se të zgjedhin për të udhëtuar me një të tillë, ku disa prej tyre operojnë si biznese informale.

e autobuzeve nderqytetas per terminalin e jugut dhe te veriut.Oraret e autobuzeve nderqytetas per terminalin e jugut dhe te veriut.

TAGS: Transporti nderuban ne Tirane, Stacionet e Autobuzave ne Tirane ne Shqiperi, udhetim me Autobus ne Tirane, Transporti Tirane, Eksploro Tiranen

Autobusat nga Tirana për në qytete të tjera:

-Linja:Tirane-Durres

-Jug:Tirane-Berat;Tirane-Vlore;Tirane-Gjirokaster;Tirane-Sarande

-Veri:Tirana-Kruje;Tirana-Shkoder;Tirana-Bajram Curri

Të gjitha linjat e autobuzave ndërqytetase të zonës Jug,Durres dhe Veri ndodhen tek Kthesa e Kamzës,Rruga Kastriotet,Kashar,Tiranë 

- Juglindje:

Tirana-Pogradec; Tirana-Korca

Autobusat për në juglindje nisen te stacioni në hyrje të “Qytet Studenti”.

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies