Autobuza nga Tirana ne rrethe

Shumë autobusë janë në dispozicion për transport në të gjithë qytetet kryesore të Shqipërisë. Udhëtimi me autobusë është ekonomik dhe ofron pamje të veçantë të fshatrave. Autobusët udhëtojnë pothuajse vetëm gjatë ditës, por nuk nisen gjithmonë sipas orareve të caktuara. Përafërsisht mund të shpenzoni diku te 1000 dhe 1200 leke për distanca të gjata, si Tiranë-Sarandë.

 

Timetable of Interurban bus for south and North TerminalTimetable of North Buses

Timetable of Interurban bus for south and North TerminalSouth-East buses timetable

Timetable of Interurban bus for south and North TerminalSouth buses timetable

TAGS: Getting to Tirana By bus, By bus in Tirana, travel by bus in Tirana, Plan your stay in Tirana

Shumë autobusë janë në dispozicion për transport në të gjithë qytetet kryesore të Shqipërisë. Udhëtimi me autobusë është ekonomik dhe ofron pamje të veçantë të fshatrave. Autobusët udhëtojnë ...

Më tepër

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies