Shërbim Taksi

  • Sherbim Taksi ne Tirane

Janë disa kompani taksish në Tiranë. Mund t’i gjeni lehtësishtë në Internet, ose në çdo cep të zonës suaj. Çmimet janë të njëjta tek të gjitha taksitë. Përafërsisht një udhëtim nga aeroporti në Tiranë fillojnë nga 20-30 euro. Ndërsa brenda në qytet varet nga destinacioni. Por fillon nga 3 euro për distance të shkurtra.

TAGS: Sherbim Taksi ne Tirane, Kompani Taksish ne Tirane ne Shqiperi, Transporti Tirane, Eksploro Tiranen

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies