Transporti në Tiranë

Nëse doni të exploroni Tiranën vetëm, ose doni të shkoni diku, ju mund të përdorni transportin publik, ose shërbimin taksi. Por mund të merrni dhe një makinë me qera. Ka shumë mundësi për të udhëtuar në qytetin tonë.

Tirana është një qytet i ngjeshur dhe ka më shumë se 20 linja autobuzi. Por ende nuk ka një terminal. Të gjitha statcionet e autobuzave ndodhen rreth qendrës së Tiranës, te Kulla e Sahatit, te Piazza, pas Pallatit të Kulturës, pas Muzeut Kombëtar, ...

Më tepër

Shumë autobusë janë në dispozicion për transport në të gjithë qytetet kryesore të Shqipërisë. Udhëtimi me autobusë është ekonomik dhe ofron pamje të veçantë të fshatrave. Autobusët udhëtojnë ...

Më tepër

Rrjeti hekurudhor përbehet për rreth 470 km me një korsi dhe të gjithë trenat në Shqipëri furnizohen me naftë. Udhëtimi me tren është i përballueshëm, por në përgjithësi konsiderohet më i ngadaltë se mjetet e tjera ...

Më tepër

Rezervoni një makinë me qira nga kompanitë lider kombëtare dhe ndërkombëtare. Ka shumë kompani që ofrojnë mundësinë për të marrë online makinë me qira në Shqipëri. Kompani serioze ofrojnë çmime konkurruese ...

Më tepër

Janë disa kompani taksish në Tiranë. Mund t’i gjeni lehtësishtë në Internet, ose në çdo cep të zonës suaj. Çmimet janë të njëjta tek të gjitha taksitë. Përafërsisht një udhëtim nga aeroporti ...

Më tepër

 

Editor's choice

 

gif_img