Kompani Sigurimi

Tregu i sigurimeve është mjaft i ri në Shqipëri. Këto u hapën gjatë viteve të tranzicionit dhe u zhvilluan në periudhën e sistemit demokratik. Në ditët e sotme, shqiptarët po sigurojnë jetën e tyre ,pasurinë e tyre dhe udhëtimet e tyre. Në Shqipëri ka disa kompani sigurimi në rast se keni nevojë për ndonjë ndihmë në lidhje me sigurimin gjatë qëndrimit tuaj në Tiranë, Shqipëri.

SIGAL Sh.a u themelua me 22 Shkurt 1999 menjëherë pas liberalizimit të tregut të sigurimeve në Shqipëri. SIGAL UNIQA Group AUSTRIA është kompania e më e madhe e sigurimeve në Shqipëri nën strukturën e së cilës ushtrojnë aktivitetin ...

Më tepër

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies