Ujëvara e Besh-Livadhit

  • Ujevara e Besh-Livadhit ne Tirane, Udhetimi ne ujevaren e Besh-Livadhit ne Tirane, ture ditore ne Tirane, udhetime ne Tirane, kanione ne Tirane, ekskursione ne Tirane, eksploro Tiranen

Kjo ujëvarë ndodhet në përroin që kalon pranë fshatit Besh-Livadh. Ajo ka një lartësi mbi 10 metra dhe në stinën e pranverës ka prurje të mëdha uji. Shkëmbinjtë ku kalon janë shtresëzore dhe duken si pllaka të vendosura me dorë njëra mbi tjetrën. Ujëvara është e fshehur në një oaz të gjelbër bimësie dhe nuk është e thjeshtë për t’u gjetur. Për të shkuar deri atje ndiqet rruga nga Tirana deri në fshatin Besh pranë Shkallës së Tujanit. Rruga është e asfaltuar në 3/4 e saj dhe me pas procedon në rruga rurale. Për të shkuar tek ujëvara nuk ka shenja orientuese dhe ka pak guida të natyrës që e njohin. Foto dhe informacioni janë kontribut i Albert Cmetes me albumin e tij #TiranaThroughLens

Photo and information are courtesy of Albert Cmeta in his Album #TiranaThroughLens

TAGS: Besh-Livadhi Waterfall in Tirana, tours in Tirana, daytrips in Tirana, Tirana tours, waterfalls in Tirana, excursion in Tirana, explore Tirana, outdoor tours Tirana
TAGS: Ujevara e Besh-Livadhit ne Tirane, Udhetimi ne ujevaren e Besh-Livadhit ne Tirane, ture ditore ne Tirane, udhetime ne Tirane, kanione ne Tirane, ekskursione ne Tirane, eksploro Tiranen

Për të rezervuar turin, na shkruani në:

contact@visit-tirana.com

Tel: +355 (0) 4 580 0419

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies