Liqeni i Pezëhelmes në Tiranë

  • Liqeni i Pezehelmes ne Tirane, udhetimin ne liqenin e PezeHelmes ne Tirane, liqene ne Tirane, udhetime ditore ne Tirane, ekskursione ne Tirane, udhetime ne Tirane, vende natyrore ne Tirane

Liqeni i Pezëhelmes ndodhet në fshatin Pezëhelmes shumë pranë Tiranës. Ai është i rrethuar nga të gjitha anët me kodra që dikur kanë qenë të tarracuara. Për të shkuar deri atje merr rrugen e vjetër nga Tirana në Durrës (Ndroqit) dhe kthehesh në të majtë të saj pasi del tabela Pezëhelmes, pak përpara Pezës. Rruga është e mirë dhe të shpie deri tek liqeni. Pamja e tij është shumë e bukur dhe relaksuese. Rreth tij ka shtigje në të cilat mund të bëhen ecje. Nuk ka shenja orientuese dhe nuk është në itineraret e guidave që operojnë në Tiranë.

Një destinacion kaq pranë dhe kaq larg. (pranë Tiranës dhe larg vëmendjes)

Fotot dhe informacioni janë kontribut i Albert Cmetes me albumin e tij #TiranaThroughLens

TAGS: Liqeni i Pezehelmes ne Tirane, udhetimin ne liqenin e PezeHelmes ne Tirane, liqene ne Tirane, udhetime ditore ne Tirane, ekskursione ne Tirane, udhetime ne Tirane, vende natyrore ne Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies