SOCIETE GENERALE ALBANIA

  • Societe Generale Albania
  • Societe Generale Albania Tirane
  • Banka Societe Generale Albania
  • Bankat Societe Generale Albania

Societe Generale Albania është pjesë e një prej grupeve të shërbimeve financiare më të mëdha në Euro zone: “Societe Generale Group”.Një arritje kryesore e bankës ishte blerja e shumicës së aksioneve të saj nga Societe Generale Group në Korrik 2007. Kështu, banka shqiptare u bë anëtare e një prej grupeve më të famshëm në botë, dhe tani po kontribuon në zbatimin e planeve të Grupit Societe Generale për zgjerim ne rajon.

Që prej asaj kohe, Societe Generale Albania ka rritur prezencën e saj duke zgjeruar rrjetin e degëve të saj në të gjithë Shqipërinë, dhe duke ofruar një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh kombëtare dhe ndërkombëtare për të gjitha kategoritë e klientëve me qëllim forcimin e pozicionit dominues si një bankë universale.Societe Generale Albania gëzon një reputacion si një prej bankave lider në Shqipëri nëpërmjet profesionalizmit, cilësisë së shërbimit, dhe shpirtit të ekipit, duke inkorporuar dhe treguar standartet e Grupit Societe Generale.

TAGS: Banka Societe Generale Albania ne Tirane,Societe Generale albania ne Shqiperi, Bankat dhe Parate ne Tirane, Eksploro Tiranen

Adresa

Twin Towers Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” Kulla 1, Kati 9, Tirana, Albania