Bankat dhe Parate

Banka e Shqipërisë është banka qendrore e Republikës së Shqipërisë. Ky status sanksionohet në Kushtetutën e Shqipërisë dhe ligjin nr. 8269, datë 27.12.1997 "Për Bankën e Shqipërisë", i cili përcakton objektivat, ...

Më tepër

Intesa Sanpaolo gëzon një prezencë të përzgjedhur në Europën Qëndrore dhe Lindore, në vende të Lindje së Mesme dhe Afrikës së Veriut me mbi 1,079 degë dhe7.7 milion klientë të cilët i përkasin filialeve të ...

Më tepër

Societe Generale Albania është pjesë e një prej grupeve të shërbimeve financiare më të mëdha në Euro zone: “Societe Generale Group”.Një arritje kryesore e bankës ishte blerja e shumicës së aksioneve të saj nga Societe ...

Më tepër

Veneto Banka Sh.a është themeluar në vitin 2005 dhe është e vetmja bankë me tërësisht kapital italian në Shqipëri. Me një rrjet prej 15 filialesh, të shtrira në qarqet më kryesore të vendit, Veneto Banka Sh.a operon kryesisht ...

Më tepër

CCLaw in Tirana