Teatri i Metropolit

  • Teatri Metropoli Tirane
  • Teatri Metropoli Tirane
  • Teatri Metropoli Tirane
  • Teatro Metropoli Tirana

Teatri i Metropolit ose Teatri i Tiranës u krijua në 2008. Ai është pjesë e Qendrës Kulturore të Tiranës, që përfshin: Teatri Metropol, Ansamblin Folkorik “Tirana”, Bandën e Qytetit, Qendrën TEN, kinema “Agimin” dhe kinema “Laprakën”. Fokusi i Qendrës Kulturore është që t’i të ofroje kryeqytetit eksperienca artistike cilësore dhe të larmishme, duke u krijuar hapësirat e nevojshme artisteve të të gjitha brezave, duke nxitur dhe mbështetur krijimin, realizimin dhe interpretimin e veprave cilësore shqipëtare.

Në tërë aktivitetin dhe veprimtarinë e saj QKT mbështet vlerat e kulturës dhe të artit kombëtar, si dhe vlerat më të mira të kulturës dhe të artit botëror, për të ofruar edukim dhe argëtim për të gjitha shtresat dhe grupmoshat të shoqërisë.

Ky teatër është i hapur për talente e reja. Teatri Metropol ka 2 salla të mëdha me kapacitet 220 persona, një bibliotekë me libra të huaj dhe shqiptarë.

Misioni i këtij teatri është të sjellë në skenë vlera artistike të shfaqjeve ndërkonbëtare dhe kombëtare.

Në këtë teatër jepen dhe shfaqje për fëmijë cdo fundjavë.

TAGS: Teatri Metropolit ne Tirane, Teatri i Metropolit ne Shqiperi,Teater ne Tirane , Cfar Te besh ne Tirane Shqiperi

Adresa

Rr. Ded Gjo Luli Tirane (prapa Muzeut Kombetar) Tiranë Albania
E-mail: contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies