Teatri eksperimental Kujtim Spahivogli

  • Teatri Eksperimental Kujtim Spahivogli Tirane
  • l
  • Kujtim Spahivogli Tirane Teatri Eksperimental

Teatri eksperimental Kujtim Spahivogli është një teatër i ri i krijuar në 2014 nga një vendim qeverie për të përfaqësuar të gjitha llojet e artit konteporan. Ai zëvendësoi teatrin e Komedisë dhe ndodhet në të njëjtën godinë. Teatri eksperimental përfshin gjithë punën innovative dhe zhvillimin e koncepteve të reja dhe teknikave në produksionet skenike. Ai konsiston në Teatrin Eksperimental për fëmijë, Teatri eksperimental për adoleshentë, shkolla e Teatrit eksperimental dhe Shkolla e Oratorisë.

Teatri Eksperimental është pjesë e Teatrit Kombëtar. Ai e mori këtë emër për nder të Artistit të Popullit Kujtim Spahigovli, që krijoi dhe drejtoi teatrin e të rinjve ne ish Institutin e Lartë të Arteve.

TAGS: Teatri Kombetar Eksperimental Kujtim Spahivogli ne Tirane, Teatri Eksperimental Kujtim Spahivogli i Shqiperise, Teater ne Tirane , Cfar Te besh ne Tirane

Adresa

Rruga Seremedin Said Toptani, Tiranë, Albania

E-mail: contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies