Tirana Expo Centre

  • Tirana Expo Center
  • Takime Biznesi ne Tirana Expo Center
  • Tirana Expo Center Albania

Për evente më të mëdha Tirana Expo Center është vendi i duhur. Ndodhet në periferi të qytetit dhe ofron një sërë sallash shumë funksionale. Nëse planifikoni një panair tregtar, forum, konferencë etj ky është vendi më i madh.

Tirana Expo Center u krijua si një godinë tregtare sipas standardeve europiane, me një sipërfaqe 13 mijë dhe15 mijë metra katror facilitete të tjera si parkim, magazina të brendshme etj. Ndodhet 33 km larg portit të Durësit, 12 km larg Aeroportit dhe 5 km lart qendrës së Tiranës, i aksesueshëm për një popullsi 1 mln banorë në trekëndëshin Tiranë-Durrës- Kamëz, kjo godinë tregtare shërben si një qendër multifunksionale.

TAGS: Tirana Expo Center, Konferenca ne Tirane, Takime Biznesi ne Tirane, cfar te besh ne Tirane

Adresa

Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë 1000

E-mail: contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies