Hotel Rogner

  • Hotel Rogner ne Tirane
  • Hotel Rogner Tirane, Shqiperi
  • Hotel Rogner, Takime Biznesi, Tirane
  • Takime Biznesi ne Tirane

Hotel Rogner në Tiranë është një hotel i dekoruar mjaft bukur dhe është mjaft i frekuentuar nga të huajt që vizitojnë Shqipërinë, kryesisht nga njerez të biznesit dhe njerëz Vip.

Hoteli ka një sallë konferencash që nxë rreth 150 pjesëmarrës. Konferenca per shtyp, seminare apo takime, madje dhe takimet e rëndësishme kombëtare e ndërkombëtare zhvillohen në Rogner.

Jane 6 salla konference dhe bankete që jane të mobiluara plotësisht me ajër tëkondicionuar dhe gjithë pjesën teknike që garantojnë zhvillimin e aktiviteteve tuaja. Ka dhe një kopësht të gjelbëruar pranë një pishine të jashtme, që e bën një vend ideal për evente speciale.

TAGS: Hotel Rogner ne Tirane, Takime Biznesi ne Tirana, cfar te besh ne Tirane, Ku te qendrosh ne Tirane

Address:

Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë 1001

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies