National Sport Park Resort

  • Parku Kombetar i Sporteve
  • Tirana Parku Kombetar i Sporteve
  • Resrot tirana
  • Sporte Tirane Shqiperi

National Sport Park Resort, resorti më i madh në Tiranë dhe ndoshta në Shqipëri me një siperfaqe prej 30.000 m2. Në këtë ambjent me një sipërfaqe gjigande ku ndërthurent gjelbërimi i shoqëruar me bar-restorant-piceri dhe hotel.

Resorti ka 2 pishina ku njëra prej tyre është e një sipërfaqeje të madhe dhe me rinore ndërsa pishina tjetër është tipike familjare në mes te gjelberimit. National Sport-Park Resort ka 6 fusha tenisi (hard court) dhe 1 (clay court) të cilat janë në përdorim gjatë gjithë vitit dhe si në çdo cep të resortit edhe keto të rrethuara me gjelbërim.

Në këtë sipërfaqe gjigande gjithashtu nuk mungojnë edhe aktivitete të tjera sepse ambjenti ka edhe ka 1 fushë kalceto 1 fushë basketbolli dhe 2 fusha për volejboll në rërë.

Gjithashtu në National Sport-Park Resort ka nje salle eventesh me një kapacitet prej 350 vetash. Këtu organizohen dhe kampionate kombëtare dhe ndërkombëtare tenisi.

TAGS: Parku Kombetar i Sporteve ne Tirane, National Sport Park Resort ne Tirane, Sporte ne Tirane, cfar te besh ne Tirane

Adresa

Rruga Siri Kodra, Tirane 1000, Shqiperi