Rock Tirana Climbing Center

  • sporte ne Tirane
  • Qender sportive Tirane
  • Tirane Sport
  • Tirana Rock Climbing

Rock Tirana Climbing Center është një palestër fantastike malore, ku alpinistët mund të sfidojnë limitet e tyre fizike dhe të mësojnë rreth këtij sporti aventure. Kjo palestër është krijuar nga një grup të rinjsh, disa vite më parë. Gjendet diku prapa Qytetit Studenti në Tiranë.

Është e vetmja palestër e këtij lloji në Tiranë. Shumë fëmijë përdorin këtë vend për të mësuar rreth këtij sporti, por gjithashtu organizojnë dhe ditëlindje apo aktivitete shkollore. Gjithashtu kjo qender organizon dhe kurse trajnimi duke praktikuar ngjitjen në zonën malore rreth Tiranës.

TAGS: Palestra Rock Tirana, Palester malore ne Tirane, Sporte ne Tirane, cfar te besh ne Tirane

Adresa

Rr. Ali Visha, Nr 8 Tirana 

 

Web:  www.rocktirana.com

Facebook:    www.facebook.com/RockTirana

Instagram: www.instagram.com/rocktirana/

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies