Dajti Mini Golf në Tiranë

  • Dajti Mini Golf, sporte ne Tirane, aktivitetet sportive ne Tirane
  • Dajti Mini Golf, sporte ne Tirane, aktivitetet sportive ne Tirane
  • Dajti Mini Golf, sporte ne Tirane, vende argetuese ne Tirane
  • Dajti Mini Golf, sporte ne Tirane, vende argetuese ne Tirane

Dajti Mini Golf është fusha e vetme e mini golfit në Tiranë. Kjo pistë në mes të ajrit të freskët në malin e Dajtit është kthyer tashmë ndër argëtimet e preferuara në Dajti Ekspres. Fusha e Mini Golfit u hap në Tetor 2018, një vit pas hapjes së Dajti Adventure Park. Pista është e strukturuar me 18 gropa si për të rritur dhe fëmijë.

TAGS:  minigolf Dajt, Fusha e minigolfit Dajt. Mali i Dajtit Tirana, Dajti teleferiku Tirane, Parku kombetar i dajtit, , ngjitje ne Malin e dajtit, parku i aventruave dajt, fusha e minigolfit Dajt Tirane, restorant ne dajt Tirane, Restorant ballkoni i Dajtit, hotel Belvedere Dajt, Cfare te besh ne Dajt, Tirane

Oraret e hapjes:

9:00-20:00

Çmimet

Mosha 12+ (700 lekë)

Mosha 5-12 (500 lekë)

Mosha 2-5 (200 lekë

 

Kontakt

Facebook