QTU Tirana

  • Qendra Tregtare Univers Tirana
  • QTU ne Tirane
  • QTU Tirane Shqiperi

Hapja zyrtare e Qendrës Tregtare Univers (QTU) ishte qendra e parë e këtij lloji e hapur në Tiranë më datë 01 Tetor 2005. QTU ndodhet në një vend të favorshëm, vetëm 6 km larg qendrës së qytetit përgjatë autostradës Tiranë-Durrës. Ofron një infrastrukturë shumë të mirë për shoping dhe parkim.

QTU mbetet destinacioni më i preferuar për blerje, pasi ka mbi 70 dyqane dhe bar/restorante, si dhe një gamë të gjerë të mundësive për argëtim.

Gjithashtu QTU është i frekuentuar edhe për argëtim dhe kjo vjen nga shumëllojshmëria e markave dhe produkteve qe gjenden aty.

TAGS: Qendra Tregtare Univers ne Tirane, QTU ne Shqiperi, Shopping ne Tirana, cfar te besh ne Tirane,

Adresa:

Autostrada Tirane- Durres

Distanca: Nga aerporti 12 km, Durresi 33 km 

Orari

E Hënë - e Dielë 9:00 am - 10:00 pm