Tirana East Gate -TEG

  • TEG ne Tirane
  • TEG ne Shqiperi
  • Qendra Tregtare TEG
  • TEG Tirane

Tirana East Gate është qendra tregtare më e madhe në Tiranë. Ndodhet 4 km nga qendra e qytetit nërrugën nacionale Tirane- Elbasan, në rajonin e Lundrës. U hap në 26 nëntor 2011 dhe është rreth 42 mijë metra katrorë hapësirë.

Ndërtesa është dy kate dhe akomodon 180 dyqane, 10 kafene dhe 5 restorante. Hapësira e parkimit është për rreth 3300 makina.

Rreth 2000 vetë janë të punësuar. 4 autobusë lidhin qytetin me TEG. Është pjesë e Balfin, grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri dhe nga më të mëdhenjtë në Ballkan.

TAGS: TEG ne Tirane, Tirana East Gate, Shopping ne Tirana, cfar te besh ne Tirane

Adresa:

Rruga Nacionale Tirane-Elbasan, Tirana, Albania.

Orari:

E Hënë - E Premte 10 AM – 10 PM

E Shtunë - E Dielë 9 AM – 10 PM

E-mail: contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies