Citypark Tirana

  • Citypark Tirane
  • Citypark ne Tirane
  • Citypark Tirane, Shqiperi
  • Shopping ne Citypark Tirane

Per Citypark u punua më shumë se 1000 ditë për të ndërtuar një qytet ne 237,600 metra katrorë, me më shumë se 180 dyqane dhe vende argëtimi. I vendosur në zemër të Shqipërisë në autostradën Tiranë-Durrës, Citypark është konceptuar i gjithi si një vend çlodhjeje dhe argëtimi për të gjitha moshat.

TAGS: Citypark ne Tirane,Shopping ne Shqiperi, Shopping ne Tirana, cfar te besh ne Tirane

Adresa

Citypark shpk: Autostrada Tirane – Durres, Km. 8, Gjokaj -Tirane

E-mail: contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies