Spitale

Këtu mund gjeni ketu një listë spitalesh në Tiranë, nëse do t'ju duhet ndihmë mjekësore gjatë qëndrimit tuaj në qytetin tonë.   

Spitali Nënë Tereza ( I njohur si QSUT, Qendra Spitalore Universitare Nënë Tereza) është spitali kryesor dhe qendror në Tiranë, Shqipëri. Është aktualisht qendra mjekësore më e madhe në vend dhe ka marrë emrin e Nënë ...

Më tepër

"Shefqet Ndroqi", është një nga spitalet më me emër dhe domethënës, ndërtuar në Shtator të 1945-s duke krijuar keshtu berthamën e Sanatoriumit të ardhshëm të Tiranë-s. Ky spital mori emrin e Shefqet Ndroqi, mjek, kirurg, drejtues ...

Më tepër

Spitali Amerikan nisi aktivitetin e tij në 2006 me një ekip prej 72 mjekësh, infermierësh dhe staf të diplomuar apo trajnuar në Shqipëri, Europë,Turqi dhe SHBA. Profesorë të njohur të kirurgjisë kardiologjike dhe kardiovaskulare nga Turqia iu ...

Më tepër

SPITALI HYGEIA TIRANŠ, pjesë e Spitalit Hygeia Athinë, është një spital privat i nivelit ndërkombëtar. Spitali Hygeia, me një investim fillestar prej 60 milion euro, është i vetmi spital në vend i konceptuar si spital qysh në fillimet e tij, ...

Më tepër

Salus është një strukturë spitalore private italo-shqiptare që ofron shërbime shëndetësore ambulatorike dhe shtrimi për sëmundje me karakter mjekësor, kirurgjikal dhe të specialitetit. Shërbimet kryhen nga mjekë italianë apo nga ...

Më tepër

Spitali Villa Maria Tiranë, është një strukturë moderne e lincesuar nga Ministria e Shendetësisë së Shqiperisë për diagnostikimin dhe kirugjinë e specialiteteve të ndryshme si dhe të ndërhyrjeve të urgjencës. Që prej ...

Më tepër

Spitali GUVEN në Ankara, Turqi, që prej 3 vjetësh është pranë pacientëve shqiptarë me një zyrë përfaqësimi në Tiranë. Spitali është themeluar në vitin 1974 në Ankara. Spitali ka rreth mbi 50 pavione; ndër ta; ...

Më tepër

Spitali AMAVITA, është e specializuar në diagnostikimin,kirurgjinë dhe trajtimin e tumoreve me specialistët më të mirë të fushës.

Më tepër