Spa dhe qendra relaksi ne Tirane

Tirana është metropol, ndaj ne e dimë se gjithkush ka nevojë për më shumë relax, spa apo trajtime bukurie. Tirana i ofron gjithë këto facilitete përmes qendrave të specializuara.

SPA e Elite Palace është një vend ku ndien qetësi dhe harmoni. Vendi ku mund të pushosh dhe të rigjenerosh energjitë pas një ditë të lodhshme. Elite SPA ofron një hidroterapi të plotë të trupit, ku ju mund të trajtoni të ...

Më tepër

Ndryshe nga qendrat e tjera që janë në Tiranë, Golden spa ka një stil oriental, si në ambiente edhe në mënyren e shërbimeve që ata ofrojnë. Duke pasur parasysh që trajtime të tilla relax janë të trashëguara që në ...

Më tepër

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies