Shendeti i syrit

Syri është një nga organet më të rëndësishme të trupit. Në Shqipëri kjo industri është e zhvilluar dhe e modernizuar vitet e fundit. Klinika e syrit në Tiranë përdor teknologjinë më të mirë për të trajtuar sëmundjet e syrit dhe kanë gjithashtu staf professional të trajnuar jashtë. Por gjëja më e rëndësishme është se kostoja është jashtëzakonisht e ulët krahasuar me vende të tjera rajonale.

Klinika Uzllova e ka marrë emrin pas oftalmokirurgessë njohur ruse Tassia Uzllova Karagjozi e cila jetoi dhe punoi në Tiranë që nga 1954 e deri ditën e fundit të jetës së saj. Edhe një spital rural në Klos ka marrë emrin e saj uzllova. Klinika ...

Më tepër

Klinika Europiane e Syrit është krijuar nga një prej doktorëve më të mirë në Tiranë, Kastriot Borici dhe stafi i tij professional. Ai ka vite experience ne kirurgjinë e syrit në Tiranë dhe Stamboll. Aty aplikohet teknologjia më e fundit. ...

Më tepër

Vlerësuar si Spitali Privat Lider i Syve në Shqipëri, Klinika e Syrit Internacional synon ofrimin e kujdesit më të fundit të syrit duke përdorur teknologjitë dhe aftësitë më të mira. E ndodhur në Tiranë, në kryeqytetin e Shqipërisë, ...

Më tepër