Klinika Dentare

Turizmi dentar është i ri në Shqipëri, por interesi për të po rritet. Shumë shqiptarë që jetojnë jashtë përdorin shërbimet e klinikave dentare në Tiranë gjatë qendrimit të tyre këtu. Cilësia e shërbimit është e mirë dhe çmimi është i ulet krahasuar me vendet Europiane. 

Poliklinika DENTALUX e ndodhur në Rrugën Perlat Rexhepi, afër hotel Carlsberg në Tiranë ofron shërbim ekselent. Pjesë e stafit të klinikës janë mjek specialist italian. Për të ju shërbyer sa më mirë, Poliklinika DENTALUX është ...

Më tepër

Klinika dentare fokusohet jo vetëm në kurimin e sëmundjeve të gojës por edhe në promovimin e shëndetit. Disa nga shërbimet e klinikës përfshinë: stomatologjinë e përgjithshme, trajtimin endodontik,ortodontinë, estetikën, pedodontinë, ...

Më tepër

ItalDent Center ku luksi ndërthuret me teknologjinë më të fundit dhe punën profesionale. ITALDENT ofron shërbimin më të mirë të mundshëm dentar në një ambient profesional, duke u ofruar pacientëve një eksperiencë miqësore ...

Më tepër

Spitali Dentar "Diamond Dental"është i pari dhe ndër të paktët spitale dentare me aktivitet 24 orë në ditë, çdo ditë të javës. Stafi i klinikës është i specializuar në universitetet më të mira europiane por dhe ...

Më tepër

Tek KissDent do të gjeni shërbimin dhe komoditetin që ju ka munguar, pra një sherbim dhe trajtim të denjë për një klinikë të standarteve europiane. Në KissDent kryhen të gjitha llojet e punimeve, nga më të thjeshtat deri tek ato me ...

Më tepër

EasyRent Albanoa

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies