Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe valleve

  • Ansambli Kombetar I Kenges ne Tirane
  • Ansambli Kombetar I Kengeve dhe Valleve ne Tirane
  • Tirane Ansambli Kombetar i Kengeve dhe Valleve

Ansambli Popullor i Këngëve dhe Valleve Popullore përzgjedh, përpunon dhe zhvillon vallet popullore të hershme dhe konteporane të folkut shqiptar, përfshi muzike instrumentale dhe koreografike. Kostumet tradicionale dhe kori janë element kyc të Ansamblit të valleve popullore. Kostumet janë ndoshta aseti më i madh i këtij ansambli, jo vetëm për autenticitetin, por edhe për varietetin e ngjyrave, figurave dhe dekorimeve. Kori i Ansamblit, me repertorin dhe komponentët e tij është një korr i rrallë që pak ansamble mund ta kenë sot. 

TAGS: Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe valleve ne Tirane, Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe valleve ne Shqiperi, Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe valleve ne Tirane Shqiperi, Opera dhe Balet ne Tirane Shqiperi, Cfar te besh ne Tirane

Adresa:

At Teatri i Operave and Ballet

Skanderbeg Square

Tirana 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies