Muzeu i Shkencave të Natyrës në Shqipëri

  • Muzeu i shkencave Tirane, Muzeu kombetar i Shkencave Tirane
  • Muzeu i shkencave Tirane, Muzeu kombetar i Shkencave Tirane
  • Muzeu i shkencave Tirane, Muzeu kombetar i Shkencave Tirane
  • Muzeu i shkencave Tirane, Muzeu kombetar i Shkencave Tirane

Muzeu i shkencave të Natyrës në Shqipëri përfaqëson një asset të rrallë kombëtar me vlera kulturore dhe shkencore. Vetëm duke vizituar 7 pavijonet e tij ju do të merrni në një kohë të shkurtër njohuri për kafshët dhe bimët. Do të shihni intervertebrorët ujorë, kandrat, peshqit, reptilët, gjitarët. 

TAGS: Muzeu i Shkencave te Natyres ne Shqiperi, Vlera kulturore dhe shkencore ne Shqiperi, Muzeume ne Tirane, Cfar te besh ne Tirane

Kontakt

Adresa

Rruga Todi Shkurti, Tirana, Albania

Tel

+355 4 2 29 08

Orari:

E Hënë - E dielë 09:00-16:00