BunkArt

  • Bunkart Tirane, Muzeu Bunkart Tirane
  • Bunkart Tirane, Muzeo Bunkart Tirane
  • Bunkart Tirane, Muzeu bunker Tirane

BunkArt është një muze që ofron një udhëtim të habitshëm në mendjen e diktatorit. Simbol i paranojës politike gjatë qeverisjes së Enver Hoxhës. Është një muze që duhet të shihet nga të gjithë ata që vizitojnë Tiranën dhe janë të interesuar për historinë e vendit. Mund të shkosh me taksi ose autobusin që niset për Linzë nga qendra e Tiranës, afër Kullës së Sahatit. Këshillë: Mos harroni, eshte 16°celsius brenda në bunker.

TAGS: Bunkart ne Tirane, Muzeume ne Tirane, Cfar te besh ne Tirane

 

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies