Kinema

Gjithe filmat e fundit mbërrijnë shpejt në Tiranë. Ka shume kinema në qytet, në qendër apo në Qendra Tregtare dhe zona të tjera. Të gjitha shfaqin filmat më të pëlqyer në kinematë më të mëdha të botës. 

Cineplexxkinema me sisteme moderne të audios dhe figurës me cilësi të lartë si dhe teknologjinë e kinemasë në 3D në Tiranë. Kinemaja ka 7 salla, salla më e madhe përmbanë 314 ndenjëse të rehatshme dhe me hapësirë të ...

Më tepër

Millennium eshte nje kinema moderne dhe e rehatshme me nje vendndodhje fantastike ne Bulevardin Tiranes, ku gjenden institucionet kryesore te Kultures perfshire Teatrin Kombetar, Akademine e Arteve, Kalane e Tiranes etj. Salla e Millennium eshte e pajisur me teknologjine me te fundit te kinemase duke ...

Më tepër

"Imperial cinemas" e nisi aktivitetin ne vitin 2007 në ambjentet e hotel Sheraton me 2 salla të tipit Gold Class dhe VIP. Së fundmi projekti më i ri ishte ri-hapja e Kinema Agimi, një veper sa nostalgjike aq edhe moderne, e konceptuar në fjalën e fundit të teknologjisë. "IMPERIAL ...

Më tepër

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies