Parku Blu në TEG

  • Blue Park ne Tirane
  • Blue Park Tirane, Shqiperi
  • Blue Park, Kend lojrash ne Tirane

Parku Blu në Teg, është një nga vendet e preferuara për fëmijët çdo fundjavë. Ky park ofron shumë aktivitete kryesisht gjatë festave.

Fëmijët gjithashtu mund të gjejnë dhe karakteret e preferuara të tyre dhe të bëjnë foto më ta. Ata gjithashtu shijojnë dhe piktura në fytyrë, ose ulen në kënde të posaçme dhe vizatojnë.

Organizohen shumë festa ditëlindjesh, por dhe evente të ndryshme për fëmijët.

TAGS: Parku Blu ne Tirane, Parku Blu ne Teg ne Tirane, Kende lojrash per femije ne Tirane, cfar te besh ne Tirane

Adresa

Brenda Qendrës Tregtare Teg 

Hapur

9 AM-10PM

E-mail: contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies