Kende lojerash per femije

Tirana ka disa vende për argëtimin e fëmijëve dhe familjeve të tyre. Nëse ju doni të çoni fëmijën tuaj në një kënd lojërash ne do ju tregojmë cilat janë zonat më të mira në qytetin tonë.

Rruga e qershive, është parku më i ri i shtuar në Tiranë në qershor 2016, në festën e fëmijëve. Është një park modern, dhe për të gjitha moshat, me lojëra të ndryshme,sporte e argëtime. Parku është një ...

Më tepër

Luna Park është një tjetër vend i këndshëm për të kaluar kohën me familjen dhe fëmijët. Prindërit mund të shijojnë një kafe, ndërsa fëmijët mund të luajnë në lodra që janë të shumta ...

Më tepër

Parku Blu në Teg, është një nga vendet e preferuara për fëmijët çdo fundjavë. Ky park ofron shumë aktivitete kryesisht gjatë festave. Fëmijët gjithashtu mund të gjejnë dhe karakteret e preferuara të tyre dhe të bëjnë ...

Më tepër

Qendra Blur është në të dalë të Tiranës, 7 km, afër qendrës TEG. Blur është ai vend ku ju mund të kaloni gjithë ditën me fëmijën, të luani bowling ose lojëra elektronike. Është vend i mrekullueshëm ...

Më tepër

 

Editor's choice

 

gif_img