Galeria FAB

  • Galeria FAB Tirane, galeri arti ne Tirane
  • Galeria FAB Tirane, galeri arti ne Tirane
  • Galeria FAB Tirane, galeri arti ne Tirane
  • Galeria FAB Tirane, galeri arti ne Tirane

Galeria Fab është pjesë e Universitetit të Arteve të bukura në Tiranë, dhe ndodhet në Sheshin Nënë Tereza.

Kryesisht kjo galeri shfaq punimet e studentëve te Akademisë së Arteve dhe artistëve të rinj që kanë nevojë për promovim.

Thuajse çdo jave aty shfaqet diçka e re, ndryshe. Kryesisht shfaqen ekspozita pikture dhe fotografie por gjithashtu shpesh here jepen dhe filma apo shfaqje teatrale të ndryshme. Galeria është e hapur për këdo dhe hyrja është falas. Muret janë të mbushura me graffiti abstrakte shumëngjyrëshe.

TAGS: Galeria FAB ne Tirane, Universiteti i Arteve ne Tirane, Galeri ne Tirane, Cfar te besh ne Tirane

Adresa:

Hyrja nga pas Universitetit te Arteve Tirane 
E-mail: contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies