Galeria e Arteve E Rira

  • Galeri Erira Tirane, galeri arti Tirane
  • Galeri Erira Tirane, galeri arti Tirane
  • Galeri Erira Tirane, galeri arti Tirane

Galeria e Arteve E Rira, është krijuar në 1197 në Tiranë si një studio private e familjes Rira.

Por më vonë brenda pak viteve ajo fitoi reputacion dhe eksperiencë për veprat e artit që ajo shfaq gjatë gjithë kohës, duke përfshirë tashmë dhe punime të artisteve të tjerë shqiptarë.

Gjithë adhuruesit e artit do gjejnë në këtë galeri vepra të ndryshme të artistëve bashkëkohore, që adoptojnë teknika të ndryshme dhe zhanre të artit figurativ si skulptura, qeramikë, piktura, vizatime, skece dhe teknika mikse. Ajo është gjithnjë e hapur për publikun.

Hyrja është e lirë dhe ju mund të shijoni një kafe, të lexoni një libër dhe të shijoni artin e fundit që shfaqet aty.

TAGS: Galeria e Arteve Rira ne Tirane, Artiste Bashkekohore ne Tirane, Galeri ne Tirane, Cfar te besh ne Tirane

Adresa

“Komuna e Parisit”, rd. “Medar Shtylla” Blloku i Studiove te Piktoreve & Skulptoreve

Orari:

E Hënë - E Dielë 09:00 - 20:30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies