Galeria Kalo

  • Galeria Kalo ne Tirane, Galeri ne Tirane, Artiste te rinj ne Tirane, Cfare te besh ne Tirane
  • Galeria Kalo ne Tirane, Galeri ne Tirane, Artiste te rinj ne Tirane, Cfare te besh ne Tirane
  • Galeria Kalo ne Tirane, Galeri ne Tirane, Artiste te rinj ne Tirane, Cfare te besh ne Tirane
  • Galeria Kalo ne Tirane, Galeri ne Tirane, Artiste te rinj ne Tirane, Cfare te besh ne Tirane

Galeria Kalo ndodhet pranë Sheshit Nënë Tereza dhe hyrjes se parkut të Liqenit Tiranë. Në këtë galeri ju mund të gjeni vepra arti nga artistë të rinj shqiptarë që duan të promovohen. Galeria Kalo kontribuon në njohjen e Shqipërisë përmes bukurisë së jetës virtuale, jetës reale, peisazheve, portreteve dhe kompozimeve të ndryshme. Çdo muaj hapet një ekspozitë me koleksione të ndryshme arti të artistëve shqiptarë dhe ndërkombëtarë. Galeria ka mbështetur gjithashtu artistë të rinj dhe artistë me aftësi të kufizuar apo me sindromën down.

TAGS: Galeria Kalo ne Tirane, Galeri ne Tirane, Artiste te rinj ne Tirane, Cfar te besh ne Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies