Galeri Zeta

  • Zeta Art Center & Gallery Tirane
  • Zeta Art Center & Gallery Tirane
  • Zeta Art Center & Gallery Tirane

Galeria Zeta e ka nisur aktivitetin në vitin 2007. Është një qendër jo-fitimprurëse e fokusuar në artet pamore që promovojnë bashkëpunim me praktikat profesionale mes artistëve dhe kuratorëve, kritikëve, studjuesve dhe profesionistët e tjerë të arteve që të kontribuojnë në ndërtimin e një qendre arti bashkëkohor në Shqipëri.

Qëllimi i galerisë Zeta është të edukoj publikun dhe të promovojë artin bashkëkohor që ne e konsiderojmë një karakteristikë të pandarë, të shoqërive të emancipuara përmes; ekspozitave, prezantimeve, projekteve bashkëpunimi në nivel lokal, rajonal dhe ndërkombëtar si dhe aktivitete të tjera kulturore.

Galeria ka një hapësirë prej 150 m2, ndodhet në zemër të Bllokut, në zonën më tërheqëse të Tiranës.

Informacione shtesë

Adresa:

Rr. Abdyl Frashëri, Nr: 31, A/4, Hekla Center, Tirana

Tel: + 355 42 2 666 80, Cel: +355 68 21 30 180

Orari i hapjes: E henë- E Premte

09:30- 14:00   17:00-20:00

E shtunë: 10;00 - 13;00

E dielë: Mbyllur 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies