Teatri Shëtitës për fëmijë

Një tjetër aktivitet rekreativ, edukues dhe argëtues për fëmijë të grupmoshave të ndryshme, të cilët do të shijojnë vënien në skenë të përrallave më të njohura.

Data: 29 Mars 2017

Ora: 16:00

Vendi: Laprak, prane kopshtit Avatar, Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies