Moto Fest Albania te sheshi Nene Tereza

Në këtë feste do të ketë pjesëmarrje motorristike nga brenda dhe jashtë vendit,programi artistik me muzikë live, dy gara motorristike që do të zhvillohen, moto show, biznese në fushen motorristike ku do të promovohen veshje aksesore dhe motorra, parada tradicionale në qytetin e Tiranës që do të zgjas deri tek sheshi Shqiponja dhe shumë gjëra të tjera të organizuara nga ENDURO ALBANIA.

Data: 30 Prill 2017

Ora: 10 am-23:45

Vendi: Sheshi Nënë Tereza

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies