Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Tiranë

Në datat 24-25 Mars 2017, në Pallatin e Kongreseve në Tiranë do të mbahet Panairi Ndërkombëtar i Turizmit, ku vende nga e gjithë bota do të prezantohen në Tiranë nga kompani dhe agjenci të ndryshme udhëtimi. Ky event organizohet nga Bashkia e Tiranës dhe Albaexpo Group. Panairi do të jetë i hapur nga ora 10 am deri në orën 8 pm.

Data: 24-25 Mars 2017

Ora: 10 am-8 pm

Vendi: Pallati i Kongreseve