Shfaqje per femije ne Teatrin e Metropolit

Një shfaqje e mbushur me të papritura, muzikë, efekte dhe plot gjallëri për të përcjellë mesazhet ndërtuese tek fëmijët. Vepra ka gjithsej nëntë personazhe, njerëz edhe kukulla, të cilët bashkëveprojnë me njëri - tjetrin nëpërmjet dialogut, këngëve dhe kërcimeve. Regjisor: Mikel Kalemi Intrepretojnë: Ledian Gjeçi, Mikel Kalemi Kukullat: Ana Guçe, Anis Kuci, Taulanta Cani Muzika nga Eduart Rapo

Data: 19 Mars Ora 19:00 Vendi/Salla: Metropoli Theatre, Salla “Shekspir”

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies