Festivali i Riteve Pranverore

Bashkohuni Festivalit të Riteve Pranverore, në 18 Mars, nga ora 10.00-16.00 në Krrabë. Të festojmë dhe kujtojmë Ritet e Pranverës. Merrni miqtë tuaj dhe ejani për të kaluar një fundjavë ndryshe, Folk, Bio Fest, Eksplorim i Syrit të Qikllopit, BBQ, Eskursion, Kros Pranveror, Sport në Natyrë, Teatër për Fëmijë, Banda e Qytetit, Kostume Popullore dhe Traditë.

Data: 18 Mars

Ora: 10 am-4 pm

Vendi: Fshati Krrabë, Tiranë

Eventi organizohet nga Bashkia e Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies